kuvat video Uutiset Keikat Diskografia Yhtye Kauppa Kontakti Tekstit vieraskirja Linkit
   
TEKSTIT
dot Nosturi 16.10.2004, Suljetut ajatukset -kiertue

Kello 14 reikä reikä veljekset istuu autossa ja keula kohti Nosturia. Yllättävän ajoissa (kerrankin) matkassa. Ilouutinen tuli juuri kun pääsimme matkaan: Olisimme sittenkin miltei 2 tuntia myöhässä, aikataulua oli näet meille ilmoitettu väärin. Maxima huusi armoa kun vedettiin täyttä kärryä 140 mittarissa kokomatkan. Lamb of God, Chimaira ja Fear Factory antoivat kyytipoikaa, paskaa jauhetaan, joku nukkuu toinen ottaa rennosti masturboiden. About parikytä kilsaa ennen HELLsinkiä syttyi bensavalo palamaan ja siihen Olli tokaisi että "kyllä tällä pitäs Nosturiin asti päästä". Käväisi siinä mielessä että olisiko tässä hyvä lisäys kategoriaan Kuuluisat viimeiset sanat. Noh, tottakai se auto rupes nykimään ja käymään miten sattuu keskellä Mannerheimintietä -> Virheellinen reittivalinta mutta silti selvittiin kuitenki perille asti.
Perkele me mitää myöhässä oltu. Imettiin siinä sit hienosti reilun kolmen sadan kilmetrin matkalla 60 litraa bensaa kaasupohjassa, turhaa. Tsekin jälkeen mättökanaa naamariin ja luontoretkelle kaverin kämpälle tutustumaan booakäärmeiden ihmeelliseen maailmaan. Rustin keikka taisi olla melkolailla puolivälissä kun palailtii takas pelipaikalle, joten oli jännäkusien paikka ja sit lavalle. Rykästiin 4 uutta heviballadia. Hieman oli hataraa soitto, kun oli rundin toka keikka vasta ja kyllähän se vähän jännitti et miten toi kitaran soitto sujuu, mut kyl se ihan ookoosti meni. 45 minuuttia rähinää takana ja heti keikan jälkeen kamat kasaan, kasa alas ja kasa kärryyn, Huh. Yhen kaljan verran taidettiin vielä Subbareita kuunnella ja lähettiin sit ajeleen Seikuraan päin et oltas joskus perillä. Pakollinen nahkahanskojen osto ylöjärven shellillä ja kuuden pintaan aamusta pääsi omaan sänkyyn ja sai vihdoin ottaa tikut pois silmistä. Kiva reissu, semmonen 8 1/2 ;)
-ilkka/ncl-dot Bar 68 22.10.2004, Suljetut ajatukset -kiertue

Jyväskylän keikkaa odottaa aina hiukan pelon sekaisin tuntein, varsinkin kun on kyseessä 68:sta. Sielä kun on aina ollu niin hyvää alkomahoulinkia että sitä on aina pakko juoda, liikaa. Hienosti lähti treeniksellä roudaus käyntiin, kun sen aikana saatiin mun kitara ja basari triggeri hajalle. Kolvia käteen sekä markun musiikin varaosahyllylle. Tuntia myöhemmin kaikki kunnossa ja nokka kohti jyväskylää. Paikanpäällä meitä odotti aina niin mukava kuuskasin henkilökunta ja aloin jo epäillä että pahin voi tapahtua tänä iltana. Soundtsekin jälkeen mentiin vetään jotku super gurmee sapuskat viereiseen kiinalaiseen. Pötsit pursuten valuimme takasin baarin bäkkärille vetämään olutta. Muutama olut ja tunti myöhemmin oli aika astua estradille. Tupa oli miltei täynnä ja vedettiin samalla yks parhaista keikoista vuosiin. Soittokulki ja yleisön meininki oli tuttuu jyväskylä stailiin helvetin hyvä. Encoren jälkeen, olin sitä mieltä että nyt tarvitaan viina ja paljo. Oli kuin baarin henkilökunta olisi lukenut ajatukseni kun saman tien pöytää tuotiin jäitä ja jallupullo. Nam nam, röyh röyh. Sillä aikaa kun vedettiin muiden äijien kans viinaan niin paljo ku kerettiin, illan kuljettajat, Ilkka ja Jussi ehtivät "salaa" jo roudata. "Ei tämän loistavemmin voisi enää hommat toimia" -tuumin, kun kurkustani valui alas ties monesko salmiakkikossu. Leima ottaan ja takas seikuraan. Hyvästi ja kiitos kuuskasi!