kuvat video Uutiset Keikat Diskografia Yhtye Kauppa Kontakti Tekstit vieraskirja Linkit
   
TEKSTIT
dotKaaos -sessiot -studiopäiväkirja

Torstai 16.10.2003
Klo: 11.00

Reipsintä alkakoon. Aamupäivästä alko porukka hinailla perseitään studion syövereihin. Kävin itse hakemassa "testiin" vielä muutaman spedun, jotta kitaroiden maksimaaliset seitanallisuudet voitaisiin taata. Käteen jäi mm. Turbo tube screamer ja Mesa Boogie V-Twin. Kauan kaivattu dual rectifier loistipoissaolollaan, mutta ehkä sitten pitkäsoitolle... Villen tomien virittelyn jälkeen, rumpusaundeja ruuvattiin muutamia tunteja, jonka jälkeen kokoporukka ratkesi ryyppäämään (vaihteeksi). Loppuilta kateltiinkin sitten studion screeniltä DVD:lle tulevaa matskua ja siitä porukka valui baariin.

Perjantai 17.10.2003
Klo: 13.10

Jussi tuli studioon suoraan laivalta. Ilkkakin oli sitten aamunpikkutunneilla eksynyt verottamaan Jussin viron tuliaisia ja oli todella hyvässä kunnossa koko yön ryypänneenä ja valvoneena... Koko jengi muuten viettänyt yönsä lattialla, kalsarit päässä.
Klo: 16.56
Ville pääsi kuitenkin valtavasta krapulastaan huolimatta äänittämään tänään jo kolmen maissa. Krapulahiki päällä biisiä hinkattiin joku tunti, jonka jälkeen biisi oli purkissa rumpujen osalta.
Klo:01.10
Pohjakitarat on valmiit (korjaus: EI OLE VALMIIT). Näinhän siinä sitten kävi että mut (olli) jätetttiin tänne studiolle yksin vääntämään kun muut vaihtoi viihteelle. Juopot!
Klo:05.23
Päätin sitte aikani kuluksi äänittää pohjakitarat uudestaan, kunnolla. Pari tuntia siihen vierähti. Oli muuten maailman vittumaisin särösaundi soittaa kun laitteena toimi mesa boogien V-Twin putkisärö. Nyt vois mennä nukkumaan piste.

Lauantai 18.10.2003
Klo:17.19

Jussi valui studiolle kolmen kieppeillä ja alkoi basso saundien ruuvaaminen. Kaksi ja puoli tuntia myöhemmin saundit oli kohdillaan ja alkoi raivoisa grooven mettästys.
Klo:20.07
Biisi on nyt bassojen puolesta purkissa ja saundeista tuli vähintäänkin raivoisat jja meikä (jussi) luovuttaa Hannun äänityslahjoineen Ilkan ja laulujen käyttöön ja pojat poistuivat säätämään laulumikkejä kuntoon.. Ilkan ääni ei jostain syystä meinannut aueta millään ja päätimme siirtää huutojen äänitykset sunnuntaille...
Klo:03.40
Vietimme suhteellisen raitista elokuvailtaa battle royalen, erittäin verisissä merkeissä. Olisi varmaan aika mennä nukkumaan ja valmistautua huomiseen, todennäköisesti pitkään ja raskaaseen päivään.

Sunnuntai 19.10.2003
Klo: 14.00

Vähintäänkin legendaarista: kukaan ei ole tänään krapulassa...
Klo: 17.00
Ilkka huuti täysillä alkupäivästä ja saimme laulut äänitettyä viiteen mennessä. Oton täytyi lähteä helsiinkiin päin seitsemän jälkeen, joten päätimme pitää lyhyehköt reenit studiolla.
Klo:22.23
Sain perjantaina sormeeni syvähkön paperiviillon (minä=olli) joten Ilkka saa nyt luvan soittaa loput kitarat narulle. Puolentoista tunnin jälkeen oltiin jo voiton puolella, kun kuudesta lisäraidasta puolet oli soitettu... Tällä kertaa saundit tehtiin marsun JCM900:llä johon mausteeksi lisättiin Turbo tube screamerin pörinää...
Klo:00.30
Kaikki 6 lisäkitara raitaa saatiin tehtyä ja biisi alkaa vetämään nyt kunnolla turpaan. Vielä jäi oton pirinät ja pörinät äänittämättä, mutta ne tehdään sitten joskus myöhemmin.
Klo:03.40
Pitkä ja raskas viikonloppu on takana. Vihdoinkin kotona.